Het doet de Raad van Toezicht plezier om aan te kondigen dat Peter de Zoete per 1 augustus wordt benoemd tot rector-bestuurder van het St. Nicolaaslyceum. 

Eind januari kondigde Joséphine Rutten haar vertrek bij het St. Nicolaaslyceum aan. Een persoonlijk besluit dat wij respecteren al valt ons dat best zwaar. Ik wil langs deze weg toch alvast namens de Raad van Toezicht onze grote dank uitspreken voor alles wat Joséphine sinds 2015 als rector van het St. Nicolaas en als bestuurder van de Stichting VO Amsterdam Zuid heeft betekend. 

In Peter de Zoete hebben wij een goede opvolger voor Joséphine gevonden. Peter de Zoete is momenteel werkzaam als rector-bestuurder van het Kennemer Lyceum in Bloemendaal en brengt verder een rijke achtergrond in het VO en het bedrijfsleven met zich mee. Wij verwachten dat hij met zijn kennis, enthousiasme en ondernemende blik goed op z’n plek zal zijn op het St. Nicolaaslyceum. Wij hebben met Peter de Zoete een rector-bestuurder gevonden die zowel op het St. Nicolaaslyceum als binnen de Stichting van toegevoegde waarde zal zijn.

We wensen Peter veel succes en verheugen ons op zijn komst. 

Namens de Raad van Toezicht, mw. P. Herktröter (voorzitter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *